Norge here we come

Fredagen 6 Juli

VI äter frukost och tar det lugnt. Fantastiskt väder 20 grader redan klockan åtta och vindstilla.
Vid elvatiden åker vi iväg. Kommer upp till Charlottenberg som blivit ett nytt köpmecka. Massor med stora köplador för att tillfredställa norrmännen. Glider in på Biltema och köper ett par nya stolar. Sedan åker vi in till Hypermat en jättemataffär där vi kompletterar matinköpen.

Sedan fortsätter vi mot Norge. Vid Morokulien vid gränsen finns en finns station för att tömma tankarna och fylla vatten. Så vi är fit for fight när vi åker in i Norge.

Åker väg E16 mot Gardemoen och sedan Väg 7 mot Bergen. Det finns nästan inga ställplatser. Anders hittar en nere vid en lite sjö med plats för endast en bil. Amelie tycker det är lite för ensligt så vi åker vidare upp till Flå där vi ställer oss på Stavn camping. Den ligger på bägge sidor av Väg 7 vi ställer oss på den södra sidan och tillagar middag. Vi har inte ätit sedan frukost så den färska pastan med Amelies hemgjorda pesto är fantastiskt god.

Under kvällen kommer det många norska familjer och fyller upp hytterna. Det är gråmulet ute men 25 grader så det är jätteskönt sitta ute och läsa och se på barnen som leker i poolen.