Släktträff

Onsdagen 4 Juli

Solig och fin morgon. Vi passar på att städa av bilen lite under förmiddagen vid ettiden börjar vi långsamt rulla mot Kungsör och Vera, Anders kusin.

Ulla, Anders faster är också där. Det blir en jättetrevlig kväll där vi underhåller varandra med skrönor från hela världen.

Lite framåt kvällen flyttar vi ut på verandan på framsidan där det är lite mer skugga och svalare och skönare. Vera plockar fram en flaska bubbel med guld i. Det ser väldigt konstigt ut med allt som ”simmar” runt i flaskan.

Kvällen blir ganska / riktigt sen innan vi lägger oss, trots att vi fortfarande har ett antal världsproblem kvar att lösa.

 

Torsdagen 5 Juli

Vid frukosten fortsätter vi lösa världens problem, men tillslut måste vi ge oss iväg.

Vi åker iväg riktning västerut efter E18. Stoppar till i Karlstad och bunkrar mat på ICA Maxi samt för första och sista gången gör ett besök på Kentucky fried chicken. Inte alls i vår stil. Tar V61 upp till Arvika och ställer oss på hamnplanen. Ingen service men jättefint vid vattnet och gratis.

Nu är vi på gång mot Norge. Vid femtiden kommer en stor lastbil med en motorbåt på och vill vi ska flytta oss så han kan sjösätta den men efter lite dividerande flyttar några andra bilar på sig så de kan lägga båten i sjön. VI sitter i skuggan och läser, det är 26 grader varmt.  Av uppståndelsen med sjösättningen att döma har övriga husbilsägare ett tiotal aldrig sett en sjösättning förut.