Havskräftor, Yippe

Fredagen 27 maj

Soligt och 13 grader varmt, vi hör hur det susar i träden så vinden är nog ganska kraftig.

Lugnt och skönt inne bland träden på campingen, äter frukost och tittar på nyhetsmorgon på TV. Vid halvtolv börjar vi röra på oss och det verkar de andra också göra. Åker och ställer oss i kön för att tömma tankarna innan vi åker ner till parkeringen och Amelie får ta den långa promenaden och återlämna nyckeln. Åker ner i en skön vacker försommarnatur ute på Kållandsö Åker in till Husvagns svensson i Lidköping och införskaffar nya kaffemuggar och lite kemikalier till toan. Sedan åker vi v44 mot Uddevalla.

Efter Uddevalla svänger vi ner mot E6an och söderut till Stenungssund och vidare till Skärhamn där Anneli och Johan möter upp när vi svänger upp utanför deras hus. Det blir som alltid ett hjärtligt mottagande,

Vi sätter oss i deras uterum och dricker lite bubbel och utbyter erfarenheter om vad som förevarit och framför allt det senaste skvallret om vänner och andra som vi kanske inte känner lika bra. Mycket trevligt informationsutbyte.

Sedan dukas det upp ”ska jag säga” har väl aldrig sett så många havskräftor till så få personer, Yummi

Vi äter tills vi storknar och förutom havskräftorna har Johan köpt krabbklor så vi blir ordentligt mätta och det går så långt att på slutet orkar vi endast äta stjärtarna, resten kastar vi.

En fantastiskt god middag som alltid här. Resten av kvällen fördrivs med fortsatt informationsutbyte på en riktigt hög nivå.