Välkomnande kommun

Tisdagen 30 Juni

Det har regnat under natten, inga stora mängder men ändå lite skurar. På morgonen 17 grader, mulet och ganska blåsigt. Spännande reportage på TV4 på Nyhetsmorgon att T celler som man fått vid tidigare sjukdomar kan göra att man är immun mot Covid19 och att det i sin tur kan innebära att så många som 30 % är immuna. Antagligen därför som jag klarade mig så bra när Amelie blev dålig. Stressig morgon, förutom de vanliga bestyren så blir det påfyllning av bränsle, inköp av mat och dryck innan resan fortsätter. Då med en klart mindre plånbok, priset på dieseln var visserligen lägre idag, men fortfarande blir det mycket pengar som bränns upp. När inköpen är klara åker jag v 52 mot Katrineholm och Göran Perssons hemstad, där HSB föddes, ( HSB = Han som bestämmer ) . Jag vill dock inte ha något att göra med detta så jag åker snabbt genom staden (byhålan) och vidare till Vingåker. Vingåkers kommun har fattat att husbilsägare spenderar pengar och är bra för kommunen så de har anlagt ett antal ställplatser med olika nivåer på service .Jag väljer gratis platsen mitt i stan, med gratis el och anvisning på var all övrig service finns.

Lugn och skön plats på asfalt med gräsytor omkring och badhuset precis bakom om man så önskar. Vid middagstid kommer ytterligare en bil. Dessa platser är öppna året runt.

På kvällen ringer Amelie och rapporterar att nu är hon klar med arbetslivet och att hon gjort sin sista arbetsdag och därmed är pensionär. Amelie kommer därmed att återuppta sin anställning på Njutningskontoret. Det kommer förhoppningsvis bli mycket som händer där.