Valencia

Måndag 26 Februari

Solig och varm morgon, inne i bilen också jätteskönt. Amelie är lite sur för det var en massa fransoser som stod framför vår bil och talade så högt att hon vaknade och ovan på det så var det en bil som tutade ihållande.
Det blir en ganska snabb frukost och lite morgonrutiner så ger vi oss iväg norrut.

Vi åker E15 upp genom bergen. Det är en storslagen natur med bergen och däremellan odlingar av mandelträn. VI siktar på Valencia.

Det är lite svårt att hitta en ställplats i Valencia. Den första vi var på låg lite för lantligt tyckte vi och därför letade vi oss vidare. Då passerade vi genom centrala Valencia.

Till slut hittade vi en camping 20 km norr om Valencia i förorten Pucol. Campingen är stor men vi är endast några få som bor på den. Det finns inga bra kommunikationer in till Valencia men vi räknar med att ta taxi in till stan.

VI sitter i solen på eftermiddagen och läser. Ser på nätet att det ligger snö på marken i Rom, första gången på 6 år så vi beslutar oss för att ta det lite lugnt. Här har man visserligen också prognosticerat fulväder men det är bara regn och temperaturen ska i alla fall ligga på plussidan.

 

1 kommentar

  • Barbro Nordlund27 februari, 2018 kl. 11:41
  • Svara

  Hej,

  Jag var i Valencia för ett antal år sedan – kryssade med ett stort fartyg. Den dagen vi lade till i Valencia visade det sig att det var Grand Prix i staden. Ni skulle bara veta vad det lät. Riktigt roligt att ha sett. Antar att det är något lugnade vid denna tidpunkt.

  Just nu lyser solen på Teneriffa. Det har dock utlovats 34 mm regn som troligen kommer till natten. Vi reser hem på torsdag och hoppas att snökanonen i Sverige har förskonat Arlanda.

  Kram Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.