Utsläppt

Söndagen 9 Oktober

Solig men kall morgon, solen når inte över trädtopparna när jag vaknar och då kan jag se att gräset är vitt av frost. Det är först vid elvatiden som solen bränner bort den. När jag lyssnat till Leif GW vid halvtolv packar jag ihop och åker upp till baksidan på huvudbyggnaden och fyller vatten. Sedan blir det till att börja fippla med låset i grinden för att komma ut. Ute i det fria åker jag ner till ST1 macken och tankar. Där får man tydligen bara tanka för 1500 kronor trots att jag betalar med bankkort anslutet till mitt konto. Med dagens dieselpris på 27,32 kr/l blir det inte full tank.

Sedan rullar jag ut på V270.

Puttrar fram genom en fin natur med härliga vyer. Lite trafik men det är ju söndag så masarna är väl på högmässan. Skämt åsido, ser ju att överallt efter vägkanterna står det bilar och överallt sitter det skyltar med varning för jakt.

Åker upp till Gävle och ställer mig på ställplatsen vid Gavleån.

Jättefin ställplats kommunen anlagt mitt inne i centrala Gävle. Solen skiner men tyvärr så blåser det kraftigt så det blir till att sitta inne. Idag blev det pannbiff igen, men idag hade jag massor med lök till. Mums