Trevligt besök

Torsdagen 15 Februari

Varm skön morgon. Klockan tolv kommer biluthyraren till receptionen på campingen där vi sitter och väntar. Receptionen är förutom reception även en liten närbutik med det mest nödvändiga i mat och dryck. De hjälper också till med biluthyrning. Uthyraren kommer exakt på utsatt tid och vi åker iväg till hans kontor och fixar pappren. Hans kontor ligger alldeles intill det hotell Maja, Sara och Pierre ska bo på, så vi åker dit för att orientera oss. Precis när vi kommer fram till hotellet stannar en taxi och ut ur den kliver Sara följt av Maja och Pierre.  Dom checkar in och byter till lite lämpligare kläder och sedan åker vi iväg.

VI åker ner till Estepona och parkerar bilen i ett garage under strandpromenaden och sedan sätter vi oss på en servering och äter. Pierre verkar tycka väntan på maten blir lång så han ”övningsäter” lite med gaffeln. Till slut kommer maten och alla blir mätta och glada. Sedan tar vi en kort promenad utefter strandpromenaden innan vi åker till campingen.

På campingen finns bla en liten lekpark och där fastnar Pierre och vill inte gå vidare upp och se husbilen, men till slut går vi dit i alla fall. Amelie kör dom tillbaka till hotellet vid fyratiden. Dom behöver få komma till ro och vila eftersom de gått upp klockan tre på morgonen för att komma med flyget.