Estepona

Onsdagen 14 Februari

Fin morgon, soligt och skönt även om det blåst en del på sena natten tidiga morgonen. Fixar frukost och morgonrutiner sedan tar vi adjö av våra svenska kompisar och åker iväg sydväst igen. För fjärde gången. Förhoppningsvis ska vi åka ostligt nästa gång.

Åker ner till Estepona och tar in på Camping Parque Tropical. Vi var här i December i väntan på flyget hem till julfirandet, en fin camping med fina platser, pool, restaurang och en bra tvättavdelning. Ringer en lokal biluthyrare och bokar in honom till imorgon så vi får en bil.

Parkerar på platsen bredvid den vi stod på i när vi var här i december. Riktigt varmt och skönt i solen. Det är en salig blandning av nationaliteter på våra grannar,svenskar, engelsmän, tyskar holländare och fransmän. Fördelen med blandningen är att det inte blir en stor grupp som tar över, utan att vi alla måste ”leva i symbios” med varandra.  Tillbringar eftermiddagen som alltid läsandes. Anders tar en tur upp till dusch och badavdelningen. Härligt med obegränsat med varmvatten. Varmt och skönt vid poolen. Kyckling och grönsaks wok till middag. Planerar stå här en vecka innan vi ger oss iväg till bouletävlingen vi anmält oss till. För närvarande är det 67 ekipage som anmält sig. Borgmästaren i Huercal-Overa har bokat upp marknadsplatsen åt oss och vi kommer stå där över helgen. Turistchefen kommer guida oss runt i stan det ska bli jättetrevligt och kul med mycket festande och många glada svenskar. Det kommer bli jätteparty, vi snackar om minst 130 svenskar som ska ha stort ”knytis” på fredag 23 Februari och fortsatta festa och spela boule ända till söndag kväll.