Hemåt med motorproblem

Söndagen 16 Juni

Solig och skön morgon. Idag har jag ingen brådska äter frukost i lugn och ro för att sedan börja plocka ihop grejorna i bilen och göra klart för hemfärd. Jag ska hem och byta bil för att åka till Mälarsjukhuset måndag morgon för lite olika tester. Sedan ska Amelie och jag ge oss iväg på sommarturen. Tömmer och fixar och fyller på vatten så allt utom mat ska vara klart för resan.

Åker iväg vid tolvtiden, rullar upp på E20 och åker till Strängnäs där jag svänger ner på V53 ner förbi Sparreholm och via Gnesta till Trosa.

När jag kommit en bit söder om Strängnäs tänds laddningslampan. Bilen går ju fortfarande och det är ju en diesel som ju endast behöver ström till bränslepumpen, så jag slår av de flesta förbrukarna och kör vidare. Det blir en nervös resa hem men det gick. Nu är bara frågan hur vi ska få tag på någon som kan hjälpa oss fixa bilen så vi kommer iväg. Börjar bli lite trött på bilproblem. Golfn har gått sönder 2 ggr under våren med insprutar byte som resultat. Utöver det punktering där vi måste få bärgarhjälp för att få loss hjulet. Peugeoten står ju obrukbar i garaget och nu husbilen. Det har blivit en dyr vår.