Amelies födelsedag

Lördagen 25 April

Amelies födelsedag. Vi tar 13 båten in till stan och promenerar runt lite i Kungsträdgården. Körsbärsträden har redan blommat ut så därför använder

Jag en gammal bild pre Corona för att visa hur det brukar se ut.

Går in på Thank God its Friday  för att äta något litet lätt men de har bara stora maträtter eller Tex Mex. Dock kan man få en Corona för 69 kr så nu vet vi vad den kostar.

Tar ett glas vin och skålar för födelsedagsbarnet. TGIF håller ordentlig koll på avståndet mellan borden så det känns bra. Amelie har ju haft coronan och Anders har antingen haft den också utan att märka den eller så är han immun så vi är ju inte speciellt nervösa för att röra oss ute, men andra kan ju vara i riskzonen så det ligger i allas vårt intresse att följa Tegnells uppmaningar.

Går ut i ”Kungsan” och sätter oss på ett utefik och äter varsin smörgås med lite vin till. Härligt kunna sitta ute och även här är avstånden mellan gästerna OK. Fast det beror kanske på priserna, 99 kr för ett glas husets röda.

.

Efter att vi fått lite skaffning fortsätter vi Anders rehab med att gå bort till båten och åka hem. Sitter en skylt inne i båten där det står att man ska försöka undvika att resa kollektivt
Om man inte har bra skäl. Vi måste ju ut för att rehabba Anders så då måste det vara OK.

Väl hemma så gratulerar Amelie ett par humrar som sköljs ner med äkta Champagne. Jättegott.