Spanien nu kommer vi

Onsdagen 7 Februari

Soligt och 7 grader ute och 13 inne. Frukost vid 0830 och sedan avfärd. Allt var packat och förberett så det var endast elkabeln och stödklossarna som behövdes plockas in. Vi kom fram till gasolpåfyllar killen i Quelfes vid 1030 och han fyllde snabbt gasolflaskan och ville ha 150 kr för det. Sedan åkte vi upp på motorvägen till Spanien. Åkte till Sevilla och ställde oss i gästhamnen Puerto Gelves där vi stått vid tidigare besök i Sevilla. Vi kommer fram vid 1330 och det är tur för det finns endast ett par platser kvar. Parkerar längst in i hamnen precis bredvid upptagningskranen.

På vägen hit till Sevilla har vi provat värmaren med dieseldrift och då ger den jättefin värme så vi får se om vi ska köra den inatt istället för eldrift. Tidigare har den inte velat starta om motorn inte varit igång men vi får väl gå upp och starta motorn, starta värmaren och gå och lägga oss igen.

Tar det lugnt på eftermiddagen och njuter i solvärmen inne i bilen. Vid halvsex går vi till den lokala lilla serveringen i hamnen och äter.

Börjar med ett par whiskymarinerade fläskfile bitar på bröd och sedan en kycklingenchillada. Riktigt het. Avslutar med Espresso

Svalt ute så ganska snabbt tillbaka in i bilen.

Som efterrätt lite Mango i bilen.