Om oss

Amelie och Anders

 

 

Två  glada och positiva personer som nu går in i en ny fas i livet. Tidigare har det varit lönearbete, barnuppfostran och det traditionella livet. Nu har vi tagit anställning på njutningskontoret, en anställning som vi tar mycket seriöst.
En tillsvidareanställning som vi ser fram mot och där chefskapet kommer alternera mellan oss, men förhoppningsvis ska de stora besluten tas gemensamt.
Tidigare har vi seglat mycket och båtlivet har varit en viktig och stor del av vår fritid.
När vi nu byter arbetsgivare har vi för avsikt att ta chansen och göra det vi inte kunnat tidigare. Arbetsuppgifterna på njutningskontoret är mycket omfattande och varierande, de inkluderar mycket tjänsteresor med studiebesök på många olika platser och sevärdheter. Förhoppningsvis även många möten med spännande personer och företeelser. Vidare inkluderas omfattande gastronomiska och kulturella arbetsuppgifter i anställningen. När vi läst arbetsbeskrivningarna för oss blir vi riktigt matta när vi inser att vi ska utföra allt detta utan att få någon ledighet eller semester. Därför håller vi på och ska försöka få igång någon lämplig fackklubb som kan hjälpa oss förhandla med arbetsgivaren om arbetsvillkoren.

Vi bor bra i Finnboda hamn med en härlig utsikt över Stockholms inlopp och vi ser fram mot att njuta av den utsikten när arbetsuppgifterna på njutningskontoret går in i en lugnare mer gastronomisk fas.

Båten

Vår kära båt Happy Hours En Mamba 29 som inköptes 1982 av Anders och hans bästa kompis Bengt Jedbäck Ja vi är fortfarande kompisar och Ja vi fortsätter segla ihop och sköta båten Den har vi haft fantastiskt mycket trevligt med Semesterseglingar i Svenska, Åländska, Finska och Estniska vatten Långa semesterseglingar med härliga och stundtals …