Slappar dag i San Marino

Tisdag 17 April

Det blir lite beslutsångest på morgonen ska vi åka eller ska vi stanna. Vädret är lite molnigt men prognosen förutspår uppklarnande till eftermiddagen. VI stannar och dagen ägnas åt att läsa och att ta en riktigt lång het dusch. Det är länge sedan vi hade obegränsat med hett vatten och ett duschhandtag så man kommer åt att spola av sig överallt och inte bara ett takmunstycke. Hygien avdelningen är helt modern och dimensionerad för mångdubbelt fler användare. Vi är de enda som är där på eftermiddagen så det är gott om plats. Riktigt skönt att bli ordentligt ren och sedan hoppa i fräscha kläder. Tar en promenad upp till receptionen och beställer frukostbröd.

Amelie sitter utanför bilan och läser större delen av eftermiddagen men det blir lite för varmt för Anders som går in och sätter sig.

Vi har inte bunkrat mat för att ligga ute så här länge så vi söker oss upp till restaurangen på campingen. Sätter oss som andra par på uteserveringen och trodde vi inte skulle bli fler. Efter en halvtimme var det fullt ute och säkert 20 stycken till inne. Undrar hur mycket folk det är här under säsong, när det är så många en tisdag på icke säsong.

Vi börjar med en mixed plato med skinka, ost och korvar. Den är så stor så den hade räckt till oss som hel måltid.

Men vi förstod inte det utan vi hade också beställt varsin calzone med kronärtskocka. Hur mycket mat som helst. Det gick inte få ner allt även om det var jättegott.