Konstigt vägval

Onsdagen 5 Juni

Solig morgon, men molnen kommer medans jag äter frukost. Åker iväg vid halvelva. Tänker mig åka till Kisa båtklubbsställplats. Lägger in koordinaterna i GPSn och rullar iväg. Trodde vi skulle gena ner till E22 men det blir upp nästan till Söderköping innan vi svänger söderut på E22. Svänger av E22 vid Ringarum med förhoppning om att vi strax ska vara framme i Kisa. Blir lite konfys över vägvalet som GPSn gör men det är mycket småvägar så den hittar säkert bättre än jag.

Efter ett tag börjar jag bli mycket tveksam till navigeringen och stannar och kollar med google maps. Då är jag i Östra Ryd nästan där jag startade och vid kontroll med bilens gps var planen att vi skulle åka upp till Norrköping för att sedan åka E4 till Linköping och där svänga av till v34 ner till Kisa. En riktig omväg. Sätter igång med egen navigering mot Kisa. Här är vägarna mycket krokiga och smala, endast en bilbredd så jag fasar för att jag ka få möte men som tur är så kommer ingen bil. Passerar ner genom Åtvidaberg och åker upp till deras camping, men ingen där och det såg ut som man höll på och byggde upp den. När jag kom dit kom det en kraftig regnskur så det i kombination med statusen på campingen gjorde att jag åkte vidare till Kisa.

Kom till Kisa vid två efter drygt 3 timmars körning som enligt goggle maps skulle tagit 1,5 timme om vi åkt rätt väg.  När jag kommer fram avtar regnet och jag ställer upp mig en bit ifrån den bil som redan står där. Efter en stund kommer en tysk och klämmer sig in emellan oss och senare kommer ytterligare 2 bilar så då är det fullt. Ställplatsen är fin vid Ksjön Åsundens strand.  Här finns snygga fina toaletter och en dusch. Lugn och trevlig plats.

Tyvärr har temperaturen sjunkit till 13 grader och det blåser friskt, så friskt att bilen stundtals står och gungar så det blir att hålla sig inne.