Hult sommarhem

Måndagen 10 Juni

Det har varit en stökig natt med kraftig åska och ett kraftigt regn men nu på morgonen är det bara en grå blåsig morgon och 11 grader. Tar det lugnt och ser på friidrott EM på TV. Det är utannonserat att stavhoppet ska börja 1018 så jag tänker jag vill se Mondo hoppa. Efter att ha väntat en halvtimme inser jag att först ska ”blåbären” hoppa och kvalificera sig så Mondo kommer först mycket senare så det kan jag inte vänta på. Åker iväg vid halvtolv, precis när jag kliver ur för att tömma latrinen börjar det naturligtvis börja regna så dagen börjar med att vara blöt. På vägen ut ur Mariestad stannar jag till och tankar. Dieseln kostar ” bara ”  16,99 kr/l. Det var länge sedan när priset var där så det får väl uppväga blötan vid latrintömningen. Ger mig iväg norrut.

Åker v26 upp till Hult sommarhem. Det är ösregn när jag kommer dit och det står endast 1 bil där. Regnet kompletteras med stormbyar över Vänern så det känns inte så inbjudande. Som tur är sitter skylten med information på så sätt man kan läsa den inifrån bilen och man behöver inte gå för att fixa det.

Efter ett par timmar klarnar det upp och då dyker det upp fler bilar så till kvällen är det nästan fullt

Det blir en skön eftermiddag så jag tar en liten promenad och sätter mig i solen på verandan uppe vid cafet.