Tvättstuga på Njutningskontoret

Fredagen 8 December

Kall morgon värmaren har inte gått så det är 12 grader inne. Omstart av värmaren och snart har vi 20  grader inne. Medans Amelie fixar frukosten går Anders iväg och köper bröd. Solen skiner och vi får en fin dag. Anders tillbringar förmiddagen läsandes manualerna för värmaren och diskuterandes med bilgrannarna. Tydligen så stannar värmaren om den står i blanddrift och det blir stopp i dieseltillförseln. Ska prova ikväll att bara stå på el så får vi se. Solen värmer skönt och vi sitter ute och läser. Lunchen blir överbliven uppvärmd Chili Con Carne på nybakt  baguette, jättegott, jättekladdigt,

På eftermiddagen har vi tvättstugan och kör ett par maskiner så nu är allt rent. Tvätthanteringen mycket enklare än vi trott. Det finns fullt med tvättmaskiner både på campingarna men också på  bensinmackarna så det löser sig enkelt. Moderna stora proffsmaskiner som snabbt tvättar och torkar tvätten.

Svensk kolonin äter gemensam middag på den lokala krogen. Jättestora schnitzlar med roquefortsås och glass till efterrätt. Jättegott och framförallt jättetrevligt träffa nya människor. Amelie gör upp med att par av dem att vi ska träffas efter jul.