Till medelhavet

Lördagen 6 Oktober

Fin morgon, vid tiotiden sätter vi oss i bilen och åker upp till Arlanda. Ställer bilen på betaparkeringen och tar shuttlebussen in till terminalen.  Incheckning gjorde vi hemma så det är bara ett lite bagagedrop som behövs och därefter säkerhetskontroll. På lördagsförmiddagen är det tomt på Arlanda så det går på ett par minuter.

I väntan på planet äter vi en liten charkbricka med lite vin respektive öl därtill.
Lufthansa flighten till Frankfurt avgår med tysk precsion exakt på tid. Imponerande stort benutrymme på deras plan jämfört med många andra bolag. I Frankfurt blir det byta av både terminal och plan, nu är tyvärr lufthans försenade med 45 minuter. SÅ det blir en liten väntan. Det kompenseras med att flighten från Frankfurt till Genua är så gott som tom så vi får många säten var och Luftwaffe bjuder på smörgås och vin. Vår väska är först ut på bagagebandet och en kort promenad ut till en taxi som tar oss till Columbus sea hotel

Vi får ett rum med utsikt över hamnen. När vi är incheckade och klara går vi ner till restaurangen och äter en tvårätters meny som vi avslutar med varsin espresso och en liten rom. Sedan natti natti.