Stegeborg

Tisdagen30 Augusti

Solig men sval morgon, Amelie har bytt status från pensionär till knegare och åkt till Stockholm för att återgå i tjänst. Jag kör en för mig snabb frukost och går iväg till husbilen. Igår kväll ställde jag bilen på kyrkans parkering som var tom, men nu var den överfylld så de är nog glada att jag åkte. Åker ner till ICA Trossen för att komplettera maten i bilen. Tisdag är tydligen pensionärsdag på ICA Trosa, det är tjockt med pensionärer som vinglar runt och blockerar allt med sina kundvagnar som ställs på tvären. Jag ska inte ha så mycket men det tar en liten stund i alla fall. När maten ligger i bilen åker jag till återvinningen och lämnar av de batterier som Daniel plockade ur igår. Sedan iväg söderut.

Åker ner och ställer mig på ställplatsen Stegeborg.

Stegeborg är en stor ställplats med 55 platser nere vid inloppet till Göta kanal. I vanliga fall kan det vara svårt få plats, idag var jag ensam.

Nu dök det dock upp tre bilar till lite senare på kvällen. Sitter ute. ett par timmar och läser men det blir ganska kallt i vinden så till slut vinner naturen och jag får gå in