Sista ”natten” dagen med gänget

Onsdagen 21 Februari

Lite stressig morgon, vi har inte fyllt eller tömt vatten på ett antal dagar så det lyser rött på flera ställen på panelen. Paniken närmar sig, ska toan funka, får vi vatten till kaffe och The. Vattnet räcker men det blir en snabb frukost och sedan iväg och tömma och tanka vatten.  Vattenpåfyllningen är enkel men att passa in bilen över avloppsgropen är lite trixigare och kräver lite samspel mellan förare och ”viftare” . Avloppsutsläppet sitter mitt under bilen strax bakom bakaxeln och gatbrunnarna är inte så stora så vi får normalt manövrera en stund innan vi är på plats men här är det så trångt så bara vi backar bilen tätt intill en häck så ligger vi rätt i sida och sedan är det enkelt.

När det är klart och bilen är åter på sin uppställningsplats åker Amelie iväg och hämtar Maja, Sara och Pierre. Tillbringar dagen i solen på campingen. Igår började vi tvätta,  körde två maskiner och idag ytterligare en så nu är allt rent och vi kan bädda rent i sängarna. Solen värmer riktigt skönt och bästa platsen för att läsa är i skuggan.

Pierre badar i poolen och leker i rutschbanan. Till lunch äts den kycklingpasta som Amelie påbörjade dagen innan men inte färdigställde pgr av sin utflykt till sjukhuset och sömmerskan där.  Idag blev pastan smaskens och alla lät sig väl smaka. Dessutom så räckte den mer än väl trots att Anders igår kastat en massa kyckling som blev kontaminerad vid den ofullständiga tillredningen. På hotellet finns det en massa kul saker att göra.

Efter lite hygien är det dags att koja. Tar avsked av Maja, Pierre och Sara eftersom de åker hem till Sverige i morgon och vi fortsätter vår resa Europa runt.
Vårt närmaste mål är en träff med cirka hundra svenskar då vi ska festa och spela boule.

På kvällen ser Amelie och Anders Uppdrag Granskning på TV om Palme mordet och nya saker som framkommit om det.