Semester ? UPPDATERAD

Tisdagen 20 Juni. Grå morgon trots att meteorologerna sagt det ska bli fint. Men medan vi äter frukost klarnar det upp. Packar ihop de nytvättade kläderna och packar ner kylskåpsinnehållet i några kassar. De kör vi upp till husbilen, sedan handlar vi mat och dryck så vi har för den närmsta veckan. Anders tankar husbilen medan Amelie handlar mat och sedan packar vi in allt det utanför ICA. Nu är det semesterdags, om man nu kan ha det som pensionär. Sätter kurs mot ställplatsen i Norsholm.

Åker större delen av vägen dit på E4 trots vår motvilja mot motorväg, men klockan har tickat på och vi vill göra vårt bästa för att få en plats. När vi kommer fram är det många bilar på de elfria platserna men på de med el är endast 5 av 14 upptagna och en av de närmst kanalen är ledig så det blir fint. Snabbetablerar oss med markis och stolar etc. Sedan promenad bort till Kapten Billes restaurang där man betalar ställplatsen. Där blir det också årets första glass.

Sitter under markisen och läser, varmt och skönt i solen är det för varmt.Det är många stora segelbåtar ute på kanalen i riktning mot västkusten,

Vid halvfem kommer Juno kanalbåten tuffandes österut. Kul att få se den i kanalen och på så nära håll.