Paris

Måndag 4 Juli

Packar ihop oss och åker iväg vid halvelva. Det är soligt och 20 grader och vindstilla. Vi rullar i långsam takt fram genom det franska landskapet. Ser ut över de stora sädesfälten och de små byarna. Överallt finns det restauranter i de minsta byarna och även på en del ställen mitt ute i ingenstans. Kursen är ställd på Paris. Vi stannar halvvägs och handlar lite mat för att slippa hålla på och kånka på sådant i Paris.

Vi hamnar på ett par betalvägar på vår väg till Paris så där rök nästan 200 kr. Men kanske på grund av priset är trafiken mycket gles och vi åker på mycket fin väg. När vi kommer in mot centrala Paris blir det till att åka i långa tunnlar och när vi kommer upp är det bara att svänga över en bro över Seine och sedan är vi framme vid campingen. Vi svänger in på Camping de Paris som ligger direkt vis Seine inne i Boulongerskogen. Det är en jättecamping med över fyrahundra platser. Vi kommer dit vid klockan ett och då är det lång kö till incheckningen. Det tar nästan en timme innan de har hittat en plats åt oss och fixat alla formaliteter. Ställer upp oss och tar fram varsin bok.

Seine ligger precis bredvid oss det är bara lite rönt och ett staket emellan.

Tar det lugnt hela eftermiddagen och framåt kvällen blir det Pate och sallad till middag.

Fridfull avslutning på dagen den första som varit riktigt sommarlik. I morgon blir det shuttlebussen in till Paris och lite turistande.