On the road again

Söndag 14 Maj

Strålande morgon soligt och varmt. Vi tar en lång frukost framför nyhetsmorgon och ser på Leif GW. Tittar ut genom fönstren och ser grannarna jobba med städning och annat fix på arbetsdagen. Vi packar ihop våra prylar för att ge oss iväg med husbilen en vecka eller så.

Det har varit mycket med aktiviteter med bil service och pensionärsförening men nu är vi lediga ett tag. Efter att ha talat med grannarna och berättat våra planer åker vi ner till ICA och kompletterar matförrådet i bilen. Anders gjorde en städning av den igår och Amelie packade in sina prylar i fredags så det är bara att dra iväg.

Vi åker E4 till Nyköping och där svänger vi av och tar Riksettan söderut. När vi passerat Jönåker svänger vi ner i Kolmårdskogarna och åker ner och tar Skennäsleden över Bråviken till Arkölandet. Där fortsätter vi ner till Stegesundsfärjan och ställplatsen där vi bokat plats B8.

Det är inte så många bilar där. Sätter oss i solen och läser resten av eftermiddagen.

Äntligen är det sommar. Går in och äter en snabb middag och sedan sätter vi oss därute igen. Tyvärr molnar det till sig vid sjutiden och en kall vind kommer från havet så då får vi flytta in.