Mot Norr

Söndagen 26 Juli

Solig morgon och temperaturen stiger snabbt till 20 grader. Tar det lugnt och tittar på TV och dricker morgonkaffe. På söndagarna måste man ju se och höra hur Leif GW  analyserar polisen tillkortakommanden. Idag var det att de spenderade så mycket tid på konferensverksamhet istället för på polisutredningsarbete. Coronan har gjort att konferenserna stoppats och polisen har kunnat göra sitt jobb. Vid tolvtiden åker vi ut till Saltsjöbaden och plockar upp husbilen. Golfen parkerar vi i Finnboda så Amelie har den om två veckor när hon åker hem en tur. Vi siktar in oss på Hedemora Folkets Park.

Åker E18 västerut. I Sala stannar vi till på Stekhuset och äter lunch. Det är ett gammalt tradarfik som fortfarande har en stor kundgrupp Det är endast vi som är ursprungssvenskar övriga kommer från andra länder.  Amelie väljer en hemgjord Pytt i Panna och Anders Raggmunk och stekt fläsk.

Härligt att det fortfarande finns något ställe kvar som serverar husmanskost och inte endast pizza och kebab. De övriga gästerna åt pizza.

Efter lunchen fortsätter vi v70 upp mot Dalarna. Idag har vi åkte genom Södermanland, Västmanland och Dalarna.  Folkets Park i Hedemora har en ställplats där vi ställer oss. När vi kommer fram får vi ringa ett nummer och får en kod till låset till grinden. Hela området är inhägnat med högt staket med taggtråd och en låst grind. Här innanför bör vi vara säkra.

Vi etablerar oss och sätter oss och läser. VI är två husbilar och en husvagn på plats. Så det är ingen direkt trängsel.

Framåt kvällen kommer en regnskur så vi får flytta in.