Midsommar

Fredagen 23 Juni, midsommarafton

Härlig solig morgon, vi äter frukost och njuter av midsommaraftonens morgon. Vid elva åker vi iväg upp till den lokala ICA butiken och införskaffar mer vatten. Det har varit/är så varmt så det går åt mycket vatten så även om vi handlade många flaskor är de redan slut. Sedan sätter vi kurs mot Westerqvarn borta vid Kolbäck. Vi försöker hitta oss fram på diverse småvägar och inte de stora som GPSn föreslår.

Amelie har bokat plats redan för flera dagar sedan så vi ska kunna stanna där. Westerqvarn är en stor ställplats och Anders minne är att det är lite sunkigt där men det stämmer inte när vi kommer dit. Den nye ägaren har verkligen fått till en fin ställplats för många bilar. Det är säkert plats för 50 bilar.

Men det är obeskrivligt lugnt, vi tror inte att så många människor är här och att det är midsommar.

Dukar upp till sill middag vid klockan sex, tyst hör och  ser knappt någon trots att det är nu midsommarfirandet och allt borde börja. Ser några få personer som sitter utanför sina bilar och dricker något, Inte en snapsvisa och inte en person som uppträder berusat. Här blev det inte SM i skitfull i alla fall som det är på många andra håll på midsommar. Det här blir den lugnaste midsommar vi haft under hela vårt liv, men det är skönt.