Kallt och ruggigt

Torsdagen 27 maj

Duggregn och 8 grader när jag vaknar. Riktigt försommarväder.

Amelie ringer på morgonen och vi gör upp att jag ska hämta upp henne imorgon när det ska bli bättre väder. Bokar plats i Stegeborg så jag har lämplig startpunkt imorgon. Sticker iväg vid elvatiden. Tänker köra diverse småvägar upp till Stegeborg. Svänger av E22 mot Valdemarsvik och åker ut mot Gryt. Trodde man kunde fortsätta norrut från Fyrudden men jag hittade ingen väg så det blev tillbaka till Valdemarsvik och därifrån in diverse olika småvägar. Navigatorn drog iväg lite konstigt men jag kom fram vid halvtre efter att ha gjort en lång omväg i regnet. Har dock fått se mycket natur och översvämmade åkrar och bäckar.

När jag kommer till Stegeborg inser jag att bokningen inte var nödvändig eftersom det står endast två bilar där. Under kvällen rullat det in fler bilar så till slut år det nästan halvfullt. Bokar en plats till fredagkväll så vi har en bra plats att stå på.