Hem till Trosa

Onsdagen 22 maj
Går upp tidigt och äter frukost för att vara klar för dagens teams möte med trafikrådet i Trosa. Det var inget speciellt inspirerande möte. Ett antal personer deltog inte och de som var med verkade mest ha tankarna på annat håll. Jag fick dock framföra synpunkterna på parkeringsskyltningen på Rodergatan och problemen med P böterna. Har dock inget större förhoppningar att Christoffer komma göra något åt problemet.

Sedan uppsnyggning av bilen och hoppackning av smutstvätt och sängkläder.

När bilen var fixad satte jag fart mot Biltema i Katrineholm. Får en liten chock när jag kliver in
genom dörrarna. Ser en jättelång kö och börjar fasa för att få stå där. Går runt och plockar ihop sakerna jag ska köpa. Sedan börjar jag se mig om efter kön och utgångskassorna. Det tar en stund innan jag hittar en ensam kassörska som sitter och hoppas på kunder. Det visar sig att kön jag sett var den till maten. Eftersom jag inte ska äta sitter jag snart i bilen igen och på rull hemåt. Åker v52 ner till Nyköping och sedan 219 utflyktsvägen hem. Plockar upp Amelie och åker och handlar mat. Hon har inte kunnat komma iväg och handla eftersom bägge bilarna står på verkstad. Nu tror vi Golfn ska bli klar imorgon torsdag. Amelie får ta husbilen på kvällen när hon ska till kören medan Anders sitter hemma och tar hand om all post.