Genom Frankrike mot havet

Tisdag 24 Oktober
Regnig morgon och ca 13 grader. Efter frukost fyller vi vatten och fixar till allt det andra som ska till. Sedan ger vi oss iväg söderut. Trafiken ur Paris flyter på bra.
Vi stannar till vid Sud Loire Caravaning i Luisant och får diskbänkskranen fastsatt. De vill inte ha något betalt men de får 20 EUR ändå. Det var en liten kostnad för att få det problemet löst. V hade trott på mycket högre kostnad.

Vi fortsätter på mindre vägar söderut ner genom den franska landsbygden. Under sena eftermiddagen stannar vi till vid en stormarknad och äter lite soppa innan vi går in och handlar. Sedan fortsätter vi ner genom en stor nationalpark till Azay-le-Rideau där vi hittar både en ställplats  och en camping. Vi väljer ställplatsen, där man får köpa ett kort för incheckning på ställplatser för 10 EUR och därtill en ställplats avgift på 4 EUR.
Vi får en fin plats på sand men med gräs omkring oss. Omkring alla platser är det lövträd, men konstigt nog lyckas vi få in TV 1 och TV2.
Det är intressant att vi ser in till campingen bredvid och vi ser ingen skillnad på den och på ställplatsen men priset skiljer säkert.