Förberedande dagar

Måndag 31 Maj

Härligt väder först årlig läkarkontroll av Anders och sedan en promenad i ett somrigt Trosa som börjar öppna upp för sommaren.

Tisdagen 1 Juni

Idag är det dags för den årliga kontrollen av husbilen. Så vi åker till besiktningen i Vagnhärad. Trosa är en liten kommun där alla känner alla, så när bilen är inkörd i hallen kommer mecken som servade bilen förra vecakn in och morsar på mig och besiktningsmannen. Meddelar Alex ( mecken ) vi bara skulle kolla hans jobb. Bilen gick igenom med blankt papper.

Onsdagen 2 Juni

Tidig revelj och sedan en snabb avmarsch mot Norrköping. Amelie i sin bil och Anders i husbilen. Tar två bilar eftersom vi kanske måste lämna husbilen på verkstaden. Lämnar in bilen och sedan tar vi Amelies bil och ger oss ut på shoppingrunda. Det blir Foppatoffor till Anders och ett par skor till Amelie. Anders köper också en chromecast till bilen och en skäggtrimmer så han kan försöka få stil på utseendet. Sedan puttrar vi runt i Norrköping medan de jobbar med bilen. När vi kommer ner till verkstaden berättar de att de fått igång kylen på 12 v men inte på 220 för de saknar en del som tar ett par dagar att få dit. Gör upp om att komma tillbaka den 14 och fixa det. Betalning av hela jobbet görs då, inte som i Stockholm så fort man rört sig. Så det blir två bilar tillbaka till Trosa. Det blev en heldag åkandes runt i det vackra sommarvädret utefter E4an.