Dalskog

Måndagen 13 Maj

Frukost i solsken och blå himmel. Beslutar mig för att stå kvar idag och fixa allehanda saker. Tar det lugnt och dricker morgonkaffet och ser på Nyhetsmorgon och läser tidningar på nätet. Sedan sätter jag igång och gör en ”att göra lista ” . När den nästan är klar ringer Andreas och det blir ett långt och trevligt samtal om allt och inget. Det viktigaste att vi diskuterar var och när vi ska kunna ses och umgås i sommar.

Ser på nätet att husbilsklubben haft årsmöte på travbanan i Karlstad. De lägger ut en bild på hur det ser ut med 720 husbilar på Färjestaden travbana. Det var antagligen en del av dem jag mötte igår.

De två bilarna som varit här inatt ger sig iväg så jag blir ensam kvar.

Har fått ihop en hygglig ”att göra” lista så jag sätter igång att avverka den. Mesta tiden åtgår till att organisera upp bak i garaget, men det blir lite annat också. När det är klart blir det att par timmar i solen med en bra bok. Värmen håller i sig så jag går in först halv åtta för att se nyheterna. Det är härligt med att sommaren kommer nu, har sprungit runt barfota idag.