Äntligen Rom

Tisdag 25 Juni

Solen skiner och det är riktigt hett inne i bilen när jag vaknar, trots att takluckorna varit öppna inatt. Tar en dusch för att vakna upp lite och komma igång, men det hjälper bara lite.

Sitter länge och surfar runt innan kroppen kommer igång så mycket att jag kan göra frukost. Allt känns motigt när man vaknat i en bastu. Efter frukosten fyller jag vatten och tömmer tankar och sopor och sedan iväg mot Rom. Det är redan 37 grader när jag fixar detta.

GPSn visar en helt annan väg än den jag åkt vid tidigare besök här. Blir väldigt irriterad på GPSn när vi kommer till flygplatsen Ciampino för då får jag en instruktion skriftligen och en annan på kartbilden hur jag ska köra. Hamnar fel tre gånger på olika ställen innan jag äntligen kommer ut på rätt väg.  Fast då står det helt plötsligt om 5 km sväng höger in på Arco Travertino, kliar mig i huvudet eftersom som jag minns det är det adressen till ställplatsen. Mycket riktigt klockan 1300 är jag framme. Så min aggression över GPSn går över när jag inser att jag fått en mycket bättre väg genom Rom och sluppit en massa stadstrafik. De visste jag var på väg eftersom jag bokat och betalat plats så etableringen går snabbt.

Under eftermiddagen sitter jag och lider under markisen, temperaturen stiger. Vid 15 tiden är det 40 grader inne i bilen så det blir inte mycket gjort. Jag är dock på plats för att ta emot Amelie.