Äntligen i Feisal

Onsdagen 17 Januari

Nu är vi Portugal så klockorna är ställda tillbaka en timme. Det innebär att vi får sova en timme längre idag. Härligt. När vi vaknar skiner solen från en klarblå himmel. Vädertjänsten säger det är 11 grader ute, men bilens termometer säger 15. Hursomhelst är det skönt. En någorlunda snabb frukost, vartefter Amelie går över till ställplatsen bredvid och ställer sig i kö för en plats där. Det går fort för det är några som åker på morgonen. Hon ringer Anders och meddelar att det är klart med plats. Han packar ihop bilen och åker över. Vi har fått plats 51, en jättefin plats i ena ändan av boulebanan och med bänkar och bord bakom bilen.
VI etablerar oss ganska snabbt där. Det här är nog vår favoritplats i Portugal så här stannar vi nog ett tag nu. Solen skiner och vi sitter i solen och läser.

 Till lunch blir det lite soppa och ett par ostsmörgåsar. Under eftermiddagen passar vi på att städa bilen lite och montera en knivlist vid sidan av spisen istället för en hylla som vi inte använt.

Solen flyttar sig och vi flyttar upp bakom bilen för att kunna sitta i solen och läsa. Grillen tas fram till kvällen och vi fixar till några spett med guacamole och lite tomater.