Ändrade planer

Måndagen 26 Juni.

Solig och varm morgon med en svag sydostlig vind. När vi började bli klara med frukosten ringer telefonen. Det är Maja som behöver hjälp med barnvakt för hon behöver hjälpa personalen som var med vid den tragiska olyckan på Gröna Lund. Vi packar snabbt ihop och sätter fart hemåt. Amelie springer in för att byta kläder och plocka ihop lite kläder för att kunna stanna en natt i Stockholm. Anders vänder bilen och åker ner och ställer sig i Nyköpings hamn.

När jag kommer ner till ställplatsen i hamnen är det redan 4 bilar där men jag får en av de bästa nere i ena hörnet med häckar på ett par sidor. Det bli skön skugga under matrisen med häckarna som hjälper till att skugga.

Lite senare kommer ett antal bilar och vid fem är det överfullt. Går ut och förklarar parkeringsreglerna, pratar med några holländare och de förstod inte att vi endast  kan stå fyra i bredd på platsen för att vi ska ha fyra meter mellan bilarna av säkerhetsskäl. De uppskattade informationen och sedan flyttade de på bilen. Det blir en lugn skön eftermiddag och kväll med en god bok.