Afternoon tea

Fredagen 9 Februari

Som vanligt soligt och fint. I morse var det 10 grader inne i bilen när Amelie gick upp men eftersom vi kommit på hur vi kan köra igång värmaren i diesel läge så blir det ganska snabbt varmt och skönt.

Till frukost tillagade Amelie varsin omelett som variation till de kokta äggen. Planen för dagen är att ta det lugnt vilket vi gör. Vid halvtvå går vi iväg till gränskontrollen. Idag är det mycket striktare passen kollas elektroniskt och de fotograferar oss innan vi släpps in i Gibraltar. Tar buss 10 ner till Queensway och hamnen. Vi har beställt Afternoon tea till klockan halvtre.

Det blir mycket godsaker, kanske med lite för mycket sött. Några få smörgåsar, två Scones och åtta sötsaker.  Anders dricker för ovanlighetens skull the till detta. VI avslutar med varsin Espsresso. Efter en och en halvtimmes ätande och pratande tar vi bussen tillbaka till gränsen och sedan en stärkande promenad tillbaka till bilen. Åter hemma vid femtiden. Kvällen fördrivs med att se På Spåret och lösa korsord.