Praia al Feisal fjärde bästa stranden i Europa

Lördagen 25 Oktober.

Molnig morgon och slö frukost. Vid tiotiden blir det melodikrysset och sedan frukostdisk, Bevakar nyheterna på nätet men vid tretiden tar vi en promenad bort till mataffären men de har inga färskvaror så vi handlar lite stapelvaror och går tillbaka till bilen. Det klarnar upp och vi sitter ute och läser fram till halvfem då vi går in och tittar på TV en stund. Ser på Expressens hemsida att Praia al Feisal är den fjärde finaste i Europa enligt ett antal resesiter. Kul att det är just där vi står. Stranden är jättefin.

 

Eftersom vi inte fick tag på någon ”färsk” mat i mataffären måste vi ju gå till den lokala restaurangen/pizzerian där vi varit ett par gånger tidigare. Nu kommer vi först klockan halvåtta så att det italienska köket har öppnat. Studerar matsedeln och inser att det fortfarande är pizzan som är bäst. Amelie äter sin tredje pizza på två veckor och kan tänka sig ytterligare en. De är helt otroliga. Som efterrätt blir det hemgjord glass, Vanilj, choklad och jordgubb till det ett litet glas Cointreau för att förhöja smaken. Måltiden avslutades med varsin espresso, Notan slutade på 560 kr.

2 kommentarer

  • Barbro Nordlund26 november, 2017 kl. 20:47
  • Svara

  Nu har även vi fått en god middag 😊. Dock inte till samma pris som er. Totalt 52 Euro, bara varmrätt, men det var jättegott. Är nu i Rostock och här börjar julmarknad i morgon. Vi reser hem med färjan på tisdag morgon.
  Kram Barbro och Lennart

  1. Hej på er
   Lycka till med hemresan.
   VI har lite svårt förstå talet om julmarknader osv
   när vi sitter i solen ute och läser större delen av dagen.
   Idag köpte vi ett par flaskor lokalt vin från 2008 för 19 kr styck
   De var fantastiskt goda. Prisnivån är fin här.
   Amelie börjar nog längta hem till julfirandet nu känns det som.
   Vi ska ju fira jul ihop har jag förstått
   Det ska bli jättetrevligt

   Ha det bra o kör försiktigt hem till Trosa
   Anders o Amelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.