Utflykt til Åstol

Lördagen 7 Oktober

Gråmulen morgon 10 grader ute. Frukost under muntert samspråk därefter vidtar utbildning av Amelie och Anders i den ädla konsten att spela Rummy.

Jättekul.

Efter att ha spelat ett par partier åker vi iväg till Rönnäng och tar båten till Åstol. På väg dit börjar det regna och vi beslutar oss för att åka med båten tillbaka istället för att kliva av och gå på Cafet på Åstol. Det är inte alls inbjudande att gå iland med den vinden och regnet så vi beslutar oss åka tillbaka.

Vi åker tillbaka till Skärhamn och inköper en tårta som vi ”smäller” i oss direkt tillsammans med kaffe. Lite senare blir det Rummy och bubbel. Där Amelie och Anders spelar och Johan och Anneli sitter bredvid som coacher och trainers. Mycket trevlig eftermiddag.

När vi spelat ett par spel tillagar Anneli en fantastisk rödspätta med remouladsås som avnjuts under tystnad. Maten är så god att vi alla äter under tystnad. Kvällen fördrivs med intelligenta samtal och konstruktiva lösningar på alla världens problem samt några kanske inte fullt så geniala. Det vore antagligen givande för världens ledare att få lyssna på våra lösningar på våra gemensamma globala problem eftersom vi vet hur de enkelt löses.