Skrivkramp

Har haft en mycket kraftig skrivkramp den senaste månaden, men nu har jag fattat pennan och vässat den, så nu ska jag komma igen.

Fredagen 29 Juni

På förmiddagen Emmas begravning och minnesstund. När den är klar åker vi iväg med Sylvester. Siktar på Trosa gästhamn men Trosa stadslopp ska gå på kvällen så det finns ingen plats så vi åker ut till Boholmen. Amelie fixar till lite pasta med ostsås till middag, Totalt utmattade efter det som förevarit så det blir tidigt till kojs.

 

Lördagen 30 Juni

Malte  leker med Selma och Pierre i  studsmattan. Dom skrattar så de kiknar och får Malte hoppa tills han inte orkar mer.

Åka fyrhjuling, lyckan är total för att inte tala om man får köra båt.

Vid lunchdags dyker Hannes och Malte upp och strax därefter kommer Boel och Martin med Selma. Maja och Pierre ansluter snart och vi får en jättefin kul dag med mycket skratt. På eftermiddagen tar vi en tur med Axoparen upp till Trosa för att äta glass. När vi kommer tillbaka till Boholmen har Camilla kommit och hon har förberett grillspett inför kvällen.

 

Söndagen 1 Juli

Vid lunchdags rullar vi hemåt och ställer upp Sylvester i Saltis och åker hem. Tar en taxi in till Rålis och träffar Jimmy och ser på Stoppa Världen i Parkteaterns regi. Jättefin föreställning med bra sångare och otroliga akrobater. Taxi hem igen och lite TV tittande.

 

Måndagen 2 Juli

Sover länge sedan frukost i lugn och ro. Förbereder bortovaro , Amelie skördar kryddträdgården och fryser in samt gör en fin Pesto. Vid tolvtiden åker vi ut till Sylvester, kör ner golfen till båtklubben. Matinköp på ICA maxi och sedan drar vi iväg. Det får blir Skokloster. En fin plats vid Mälaren med slottet i bakgrunden och en gammal bensinmack. Dessutom är den bra för snåla panschisar eftersom det är gratis. Kvällshimlen är otroligt vacker.