Mot nya djärva mål

Måndagen 10 Juni

Solig morgon men endast 17 grader vid niotiden. Efter frukost vidtager månadens arbete att fylla dosetten med 196 tabletter korrekt.

När sorterandet är klart och bilen ordnad så rullar jag iväg söderut efter E6an, åker i sakta mak ner i den sparsamma trafiken.

Gör ett antal stopp efter vägen för att rätat på benen men också för att tanka och fylla på med mat. Nu är kyl och frys fyllda så det finns mat för en vecka. Vädret molnar till sig och framåt eftermiddagen är det växlande molnighet och lite droppar som kommer ner. Fortsätter ner till Trelleborg och ställer mig på Ställplats Trelleborg alldeles vid färjeterminalen, tyvärr lite trafikstört men det är nära till färjan och det kostar bara 100 kr att stå där.

Direkt efter ankomsten köper jag biljett till morgonfärjan till Sassnitz som avgår 0745 så det blir en tidig morgon. Biljetten kostar 1163 kr för mig och bilen samt för en vilstol på båten så jag är utvilad när vi kommer fram.

Undrar när polisen ska komma och ta mig, i torsdag när vi passerade Linköping exploderade det där, i fredags när vi passerade Jönköping var det gasutsläpp som stängde ett köpcenter och idag var det bombavstängning på Malmö central när jag passerade. Konstigt att det sker så mycket där jag passerar, får skärpa till mig.

 Kvällen tillbringas med läsning.