Lite uppdateringar

Tisdagen 14 Juli

Anders ägnar dagen åt att tömma sjöboden så att alla engagemang med klubben tar slut och han slipper gå vakt. Det är otroligt hur mycket skräp vi samlat på oss i boden. Det blir flera vändor till återvinningen. Vi borde nog ha haft bättre koll på vad vi hade där, typ 2 batteriladdare, 2 dammsugare, flera ankare, massor med färger och fernissa. Men nu är det fixat. Daniel kommer över på kvällen och plockar upp en del saker från boden som han vill ha.

Måndagen 13 Juli

Gemensam frukost avåts på Benke och Anitas veranda innan vi er oss iväg hemåt. Vi tar småvägar ner till Upplands Väsby och E4an därifrån. Åker ut till Saltis och ställer bilen. Hemma påbörjas tvättning av kläder inför kommande resa.

Söndagen 12 Juli

Solig morgon. Vi tar det lugnt och passar på att städa ur bilen lite grann. Vid lunchdags åker vi iväg till Gottröra och Benke och Anitas  sommarställe. Vi kör som vanligt fel inne på vägarna i området, men efter ett par telefonsamtal kommer vi rätt. Det blir en trevlig eftermiddag på deras veranda med lite varierande väder, ömsom sol och ömsom regn. Sedan plockar Amelie fram sommarsmör och whisky som uppvärmning till middagen. Benke har lagat en jättegod middag som inledes med ett par små snittar och bubbel. Sedan blir det fisk i paket. Kvällen blir ganska sen med mycket snack om var vi ska resa för pengarna från båten. Ett förslag är att hyra en flodbåt i England. Men med tanke på hur världen ser ut nu med Coronan får vi vänta ett år med beslut. Det blev hursomhelst en väldigt trevlig kväll.