Chevanceaux

Fredagen 27 Oktober

Lite grå morgon och ungefär 15 grader ute.  På förmiddagen kommer bagarbilen men eftersom vi inte sett någon information om detta har vi redan ätit och vi ska i alla fall in och storhandla så vi köper inget från bilen.

Ställplatsen har tvättstuga så vi passar på att köra en maskin så vi blir av med en del av tvätten. Tvätt och torkning klart vid tolv och då drar vi iväg. Stannar till i S:t Pierre och handlar i den stora Leclerc supermarknaden där.

Utbudet här är mycket större än i Sverige och de flesta priserna är lägre. Man undrar ju lite varför, när alla i Sverige slår sig för bröstet och säger vi är bäst. Här är priserna lägre, utbudet större, kvaliteten bättre. Hur kan vi då säga det är bättre i Sverige.   Vi fortsätter små landsvägar söderut under eftermiddagen tills vi kommer till en liten by som heter Chevanceaux där finns en lugn skön ställplats. VI är endast fyra bilar där. Enligt Google Maps ska det finnas en krog i byn så vi tar en promenad upp dit. Men hur vi än letar hittar vi ingen.

En jättelugn fin by man förväntar sig bara att Rene från Allo Allo hemliga armen ska dyka upp. Tyvärr så är det jättelugnt och det finns ingen öppen krog så vitt vi kan finna så det blir mat i bilen. Gott det också. Frampå kvällen kommer en kvinna och tar betalt. Hon har ett mycket komplicerat block i vilket hon bokför alla besökare och betalningar.