Bokning

Torsdagen 7 December

Soligt och 7 grader. Direkt efter frukost börjar vår jakt på information om flighter och vår hemresa. Försöker vi nätet och via telefon och det enda budskapet vi får är tekniskt fel på datorsystem ring om en timme. Sitter på hotellrummet hela dagen och försöker få fram information. Vid klockan 16 får Anders tag på en tjej på customer service som visar in honom på nätet var information om respektive flight finns. Men ingen info om vi är bokade där. De flighter vi tror vi är bokade på står som ok i systemet. Ser massor av cancellerade flighter ut från Munchen. Vi får hoppas vi kommer hem på fredag.

Klockan 1730 lyckas Anders komma in i bokningssystemet och få ut boardingkort. Nu känns det bättre men nu kommer oron över väldigt kort transfertid i Munchen med tanke på Anders svårigheter att gå och att flygplatsen är stor. Vi måste beställa assistans.

Middag på en liten restaurang strax intill hotellet. Det blir spagehetti Bolognaise till Amelie och ravioli Bolognaise till Anders, sedan åter rummet och njuta av att nu är vi snart på väg hem till Sverige och rena kläder och den egna sängen.