Vingåker

Måndagen 13 Juni

Växlande molnighet och 14 grader när jag går upp. Alla tyskarna ger sig av strax före klockan 1000. SÅ jag får packa ihop och fixa i ensamhet på ställplatsen. Har ingen som helst brådska för jag ska bara fördriva dagen i väntan på bilbesiktning i Katrineholm imorgon. Passar på och provar den nya toatömningsanläggningen. Rent och snyggt men tyvärr ingen plats ställa bilen i närheten så man får gå och bära tanken en bit eller göra som jag gjorde, stannade på vägen och gick snabbt upp och  tömde tanken. Det var så lite folk där så det störde ingen.

Vid elvatiden rullar jag upp på gamla riksettan mot Norrköping.

När jag kommer till Katrineholm börjar det smådugga lite. Åker upp till Vingåker och ställer mig på deras avgiftsfria ställplats. Under eftermiddagen kommer det regnskurar. Sitter inne och läser. Under dagen kommer ytterligare en bil och ställer upp sig.

Gör ett stort misstag, går upp till Dallas grillen 100 m från bilen, de har ett stort förslag på menyn

Jag gör misstaget välja tunnbrödsrulle,  jag serveras en strut med microvärmt pulvermos och scans grillkorv uppstekt i en stekpanna. Inte riktigt vad man vill ha för 115 kronor. Borde ha satsat på pizzorna för de vet jag är bra sedan tidigare besök