Västervik

Fredagen 16 Juni.

Igår kväll havererade datorn när jag jobbade med bloggen. Jag blev tvungen ladda ner Windows från nätet och bygga upp datorn igen. Bara nerladdningen tog dryga två timmar via den dåliga förbindelsen i telefonen. Sedan började installation. Gav upp och gick och la mig vid två. Då fungerade windows i alla fall, Fortsatte i morse.

Bestämde mig för att åka ner till Västervik för vädergumman på TV sa att det skulle bli svalare där.

Åker ner till Ställplats Sågen där jag bokat och betalt plats för två nätter. När jag kom var det inte så många där, men det fyller på. Många Tyskar som bara kör in tar en plats och etablerar sig, sedan läser de skyltarna som förklarar att man bokar och betalar via nätet. Många av de ger upp och åker igen medan andra bara ställer sig där. Det leder till att senare när de som bokat kommer blir det rokader och trassel. Undrar varför ingen av dem läser den stora skylten som sitter vid inkörningen. Framåt kvällen är alla 35 elplatser upptagna och en del av de övriga platserna också.

Tillbringar dagen med att försöka återskapa datorn och dess innehåll. Det mesta ligger i molnet så det finns kvar men tyvärr verkar en del försvunnit.