Väntan på Amelie

Måndagen 12 Mars

Regnig morgon och ca 10 grader ute. Lite sen frukost eftersom jag glömt ta ut bröd ur frysen. Efter frukost lie uppsnyggning av bilen och sedan tömning och iväg. Letar mig fram till ställplatsen i Sasso. Den där vi försökte komma in på när vi kom till Italien. Idag är grinden öppen och jag kör in. Det finns en liten insjö där och en stor bondgård med en lada som delvis verkar ombyggd till restaurang. Letar mig ut på ställplatsen som är stor och verkar ha en ordentlig elinstallation. Utsikt över medelhavet. Men inte en människa någonstans och ingen förklaring var man ska anmäla sig och betala. Känns inte bra att stå ensam här mitt ute på landet i mörkret alldeles själv. Så jag beslutar mig för att åka tillbaka till Bracciano där jag vet att allt fungerar, På vägen tillbaka åker jag runt lite i byarna och letar efter en bankomat för kontanterna börjar ta slut men hittar ingen. Regnet tilltar och övergår ett tag i riktigt kraftigt hagel och temperaturen sjunker ner till bara ett par plusgrader. Jag får rabatt på priset antagligen för att jag stått några dagar där och inte nyttjat några tjänster mer än elen. Läser och tittar på TV på kvällen.