Utomlands

Lördagen 26 Juni, Midsommardagen

Vi drar upp bopålarna vid halvtolv och rullar upp till Kapellskärs camping. Riktig långkörning 7 km. På vägen stannar vi till och rastar vid ICA Gräddö och kompletterar matförrådet. Det har varit fullt på campingen men flera ger sig av när vi kommer, så vi får en bra plats med el och vatten på varje plats. De har också en automat där man stoppar in latrinbehållaren så töms den och görs rent och behandlas med miljövänliga bakterier som ska hålla tanken ren.

Campingen erbjuder gratis buss till och från Ålandsbåten så det anmäler vi oss till. De flesta på campingen verkar vilja åka med ” utomlands ” nu när man äntligen får det. Campingen har två bussar och de måste köra två vändor var för att alla ska komma iväg.


Vi får en fin tur över Ålandshav med lite drinkar och musikunderhållning på vägen över och en god buffe på vägen tillbaka. VI har åkt många gånger förut men aldrig upplevt så god och vänlig stämning bland passagerarna men det beror kanske på att alla är så glada för att kunna komma ut.