Storm och regn

Söndagen 3 Oktober

Det stormar så mycket under natten att bilen står och gungar, det regnar också kraftigt så jag bestämmer mig för att ta en sovmorgon och stanna kvar i Karlskoga. Nöjd att jag fällde ner parabolen innan jag gick och lade mig, för annars hade den väl blåst av taket. Nu vaknar jag tidigare än tänkt och sitter och ser på nyhetsmorgon. Vid tolvtiden minskar regnet och vinden lugnar ner sig så då springer jag ut och betalar en natt till och tömmer toan. Hinner nästan klart innan regnet sätter igång igen. Tillbringar eftermiddagen läsandes samtidigt som jag ser ut på ovädret utanför. Väderprognosen utlovar bättre väder imorgon, hoppas de har rätt. Alla bilarna åker men till kvällen kommer två stycken som stannar. Övriga kommer bara för att tömma och sedan åka vidare.