Rätt väg till Nora

Måndag 20 maj

Gråmorgon för första gången på flera veckor. Under natten har det blåst ordentligt men inget regn. Nu på morgonen är det bara 12 grader och lite vind så det är inte så skönt efter som man ju vant sig vid en annan temperatur. Fixar till morgonprocedurerna lite raskt och sedan iväg mot Nora på den väg jag tänkt mig för igår. Idag navigerar jag manuellt efter skyltar och kartor så då fungerar det. Sista biten mot Nora heter 3 sjöars väg och den är väldigt vacker, smal och slingrande efter strandkanterna. Det regnar lite grann men naturen behöver mer. Kommer fram till Nora halvtolv och då står det två bilar där så jag blir inte ensam.

Spenderar eftermiddagen med att sitta och skriva åt SPF men även hatbrev till Lufthansa för att de inte skickar pengarna för vår försening i december då vi blev sittandes 5 dygn i Genua.

Under eftermiddagen kommer det ett par som försöker få igång det nya betalningssystemet men de verkar inte lyckas för efter en timme åker de och bommen står fortfarande öppen.

Under kvällen kommer ytterligare en bil. Molnen skingras men temperaturen är fortfarande för låg för att det ska vara skönt sitta ute. På grund av det lyckades jag sitta inne och hitta felet i manualen för hemsidesprogrammet Episerver  och hur jag ska göra för att fixa sidor som jag vill. Antagligen är programvaran uppdaterad men manualen på SPFs hemsida är gammal.