På Rull igen

Lördagen 25 maj

Lite halvmulen morgon, äter frukost och ser Marcus Oskarsson på TV förklara lite om valen i England och USA. Sedan lite arbete med SPF hemsidan.  Vid elva ger jag mig iväg. Sätter fart mot Stegeborg där jag bokat plats för natten.

Åker Utflyktsvägen ner till Nyköping och sedan gamla riks ettan till Jönåker därefter vägen ner till Qvarsebo och Skennäs färjan över Bråviken. Kommer en minut försent så färjan är 50m iväg när jag kommer så det är bara att vänta 30 minuter och promenera runt nere i Säterdalen som platsen heter.

Går runt och ser mig omkring. Här ligger Cafe Säterdalen. Idag var det inte öppet men vi har varit här tidigare och har haft väldigt goda köttbulls smörgåsar. Men idag blev det ingen.


Färjan kommer efter en halvtimme och färden går över Bråviken och sedan ner över Arkölandet. När jag kommer till Stegeborgsfärjan blir det ytterligare väntan men tillslut står jag på plats C3. Det är inte riktigt fullt men de billigaste platserna fylls på senare på kvällen. Tillbringar ett par timmar i solen läsandes innan det blir för kallt.