Nu verkar sommaren äntligen komma

Fredagen 29 maj

Efter frukost blir det packning och inhandling av mat för Anders. Åker ut och packar in allihop i bilen och sedan iväg till REHABn. Kör ett tungt pass.
Sjukgymnasten tycker Anders går tillräckligt bra för att slippa använda kryckor inomhus. Ett steg på vägen. Efter träningen direkt iväg utefter E4an.

Hinner iväg lite före eftermiddagsrusningen men det har ändå hänt 2 olyckor vid Kungens kurva så det blir en del köer och stillastående trafik. Svänger av E4an vid Södertälje syd och tar utflyktsvägen ( gamla Riks 1an ) söderut. Stannar till vid Håknäs vandrarhem i Järna. Möts upp en trevlig man som hjälper till med placering av bilen så parabolen ska fungera och elen ska finnas. En jättefin plats. Servicehuset det finaste Anders sett med lädersoffor, fina bord, induktionshällar och diskbänkar och stor dusch. Det finns också massagefotölj och storbilds TV. Här får man mycket för avgiften.

Sitter ute i solen och läser. Solen värmer gott men ibland går den i moln och en kall vind från nord drar ner så sammantaget är det mycket behagligt. Sitter och läser i två timmar innan det blir lite för kallt.

Utsikten över Järnafjärden är fin. Närmast ett fält som man arbetar med att skörda, bortanför det en flock med kor. De kan uppenbarligen klockan för klockan sjutton börjar de helt plötsligt gå hemåt. I bakgrunden Järnaviken och båtklubben. Allt är jättefint bortsett från att det ibland stormar förbi motorcyklar med en väldigt hög ljudnivå.

Köttbullar och klyftpotatis till middag i väntan på finalen av Lets Dance. Finalen var fin men det blev fel vinnare, Sussi borde vunnit.