Nu bär det iväg

Torsdagen 3 Juni

Riktig sommarmorgon, sol, 18 grader och en svag vind. Mumsar i mig frukost och packar ihop kläder och lite mat. Ner till vårdcentralen och arbetsterapeuten och ett snack om min taskiga hand. Trodde mötet skulle klaras av på 10 minuter men det tog drygt en timme. Fick träningsprogram och lera för att träna handen med. Sedan iväg till husbilen, lastar in grejorna och iväg utflyktsvägen söderut.

Ordentlig polisaktivitet efter vägen först möter jag ett par motorcykelpoliser, sedan kommer en måladbil och kör om i hög fart utan sirener eller något och lite längre fram har en civilbil stannat en Toyota. Så detta visar att Nyköpingspolisen är på hugget överallt. Igår när vi åkte till Norrköping såg vi att de slagit till på E4an vid Nyköpingsbro. Säkert en allvarlig fortkörning. Nere i Nyköping blir till att åka in till köpcentret och bunkra bilen. Nu finns mat och dryck för åtminstone en vecka ombord. Funderar på vart jag ska ta vägen och åker ner till ställplatsen i hamnen. Där finns ett par platser så jag ställer mig där. Ägnar eftermiddagen åt att packa upp kläder och fixa till i bilen. Nu ska det bli en längre vistelse i den. När det är fixat blir det ett par timmar i solen läsandes en bra bok. Middagen har Amelie skickat med så jag svälter inte ihjäl, inte idag i alla fall. Skön kväll i bilen med uppdatering av bloggen och försök komma igång med mina husbilsrutiner.