Nu är det sommar

Torsdagen 22 Juni

Strålande vacker morgon, när jag vaknar vid halvnio säger Amelie att vi, ja eller grannen har besök av räddningstjänsten och ambulansen. De arbetar frenetiskt med något i passagerarstolen fram, ser ut som om de demonterar den. Vid nio åker de iväg i långsamt tempo och vi tror att mannen är avtransporterad antagligen död med tanke på hur stillsamt de plockar ihop och åker. Men när vi svänger in nedanför deras bil, lite senare för att tanka vatten sitter mannen där i högönsklig välmåga och solar, lite tagen men ändå. Fattar ingenting, de kanske behövde hjälp ändra ryggstödslutningen.  Skönt dock att dwet verkar ha gott bra vad det nu var. Efter att ha använt segelklubbens eminenta sophanteringsanläggning åker vi V50 norrut och vidare till Nora.

Ställler oss på Nora ställplats gott om plats, när vi kommer står det fyra bilar där men det kommer fler så till kvällen är vi tio stycken.

Nu är det sommar

Först sommarsmör och sedan grillar vi en flankstek, den första delen av sommaren var första glassen häromdagen. Nu siktar vi på midsommar.